Radio BalkanFox

Aleksandra Stojković Džidža završila Muzičku akademiju i želi da radi kao muzički producent

Aleksandra Stojković Džidža, pevačica i ćerka kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, završila je Muzičku akademiju, koju je upisala po završetku Srednje muzičke škole.

Dragan Stojković Bosanac i Aleksandra Stojković Džidža (Foto: Ringier/Milan Ilić/instagram/dzidzaofficial)
Dragan Stojković Bosanac i Aleksandra Stojković Džidža (Foto: Ringier/Milan Ilić/instagram/dzidzaofficial) • Milan Ilić, Instagram, dzidzaofficial / Ringier




– Konačno sam završila faks! Diplomirala sam pre dve nedelje. I tata mi je rekao: „E neka si ga više završila, bilo je vreme!“ – kaže kroz smeh Džidža za Informer i objašnjava da bi volela da radi kao muzički producent.

– Završila sam to, time bih i volela da se bavim. Pozicija muzičkog producenta ili urednika na nekoj televiziji za mene je idealna. Želim da imam obavezu, da svoj život dovedem u red, da ustajem rano, idem na posao, radim osam sati dnevno i da primim platu. Mikrofona se neću odreći, pevaću vikendom, ali želim ozbiljan i siguran posao. Plata mi nije presudna, presudno je samo da radim ono što volim i za šta sam se školovala – rekla je Aleksandra.

Aleksandra Stojković Džidža (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević)
Aleksandra Stojković Džidža (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević)

Stojkovićeva kaže da diplomu još uvek nije proslavila, ali da planira.

– Nisam stigla ali ću napraviti žurku. Mora da se zalije ovo dugogodišnje studiranje – rekla je pevačica kroz smeh, pa dodala da na fakultetu nije imala protekcije jer niko nije znao ko je ona:

– Profesori klasične muzike slabo prate našu estradnu scenu, retko ko je mene tamo i skontao, što je super. Bolje je kada ne znaju ko ste, čiji ste… – zaključila je Aleksandra.

Džidža je, sa druge strane, u jednom životnom periodu bila veoma bliska sa rijaliti veteranom Mikijem Đuričićem, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Miki Đuričić danas čeka dete, a da li ste znali da je voleo ćerku OVOG MOĆNOG ČOVEKA




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE