Radio BalkanFox

Devet godina su trajale Kristinine (23) muke, a otac Željko sad nema novca da je sahrani

Nema više moje kćerke, moje jedinice, tatine mezimice. Nažalost, poslije borbe od pet mjeseci u bolnici, moja kćerk
a je preminula u 23. godini. Devet godina su trajale njene muke – oprostio se njen otac, Željko.

Ljudi su mu i velikom broju izjavljivali saučešće, a da je u teškoj materijalnoj situaciji, i da nema mogućnosti da sahrani rođenu kćerku pokazala je objava u kojoj je napisao da neće snositi troškove sahrane.

– Sve troškove oko sahrane moje kćerke uplatiće fondacija Humanost bez granica – napisao je on.

Sve nas je potresla vijest da je Kristina Obradović preminula u 23. godini. Porodici i posebno ocu Željku, koji se do posljednjeg dana borio za svoju kćerku želimo i ovim putem da izjavimo iskreno saučešće u ime svih nas iz Fondacije – Humanost bez granica. Naša Fondacija će snositi sve troškove sahrane – podvukli su oni.

Nema više moje kćerke, moje jedinice, tatine mezimice. Nažalost, poslije borbe od pet mjeseci u bolnici, moja kćerka je preminula u 23. godini. Devet godina su trajale njene muke – oprostio se njen otac, Željko.

Kristina je nakon nesreće 2014. godine, kada je pala sa visine od pet metara, zadobila prelom šestog vratnog pršljena, zbog čega je završila u invalidskim kolicima. Kako su mediji tada prenijeli, Kristinu je deda gurnuo sa terase tokom rasprave, a poslije je dao izjavu u kojoj je tvrdio da je sama skočila.

Njen otac je ostao sam sa Kristinom od njene druge godine, a posle tragične nesreće počela je njihova zajednička borba za zdravlje.

Blic.rs


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE