Radio BalkanFox

Kandidatkinja ‘Ljubav je na selu’ Tihana Bičanić oplela po drugoj kandidatkinji Samanti Knežević

Nisam bila razočarana, bila sam sretna jer smo se Gabrijela i ja borile koja će prva izaći van. Rekla je to Tihana Bičanić za RTL, nakon što ju je farmer Ivan Detković poslao kući sa svog imanja.

Ivan je u prošloj epizodi showa ‘Ljubav je na selu’ priznao kako mu je ova odluka teško pala. 

Foto: RTL/Screenshot

‘Između nas nije bilo ni iskre’

– Između nas nije bilo ni iskre, a ja sam tek otvorila firmu i zaposlila cure i ostavila ih u poslu pa je Ivan imao dosta razumijevanja za sve to i izbacio me prvu – objasnila je kandidatkinja, kad su je pitali što misli da je presudilo da je izbaci prvu.

Gabrijeli je bilo žao što Tihana odlazi. Njih dvije su se zbližile, a udaljile su se od Ivana i Samante.

– Gabrijela je uvidjela da je Samanta pokvarena, a da je Ivan zaslijepljen Samantom, a da ja nikako ne igram protiv nje, niti protiv bilo koga, te smo si postale dobre i družile se, tako da ja vjerujem da je njoj bilo krivo jer je ostala tamo praktički sama – rekla je.

Foto: RTL

Samanta se prilično razveselila nakon što je čula da Tihana napušta show. 

–  Za Samantu nisam ništa drugo ni očekivala jer smatram da cura ima neki problem i ona ne vidi da sam ja njoj prepustila igru jer se meni ne da boriti za dečka kojeg smatram samo prijateljem – zaključila je.

‘Ivan nije jedini na svijetu’

Nije izgubila vjeru u ljubav, iako ju je Ivan izbacio.

– Ja smatram da ako se klik ne dogodi prilikom upoznavanja da se ljubav nikad neće ni roditi s tom osobom. S Ivanom je bilo sve jasno od početka, a Ivan nije jedini dečko na svijetu – priznala je.

Foto: RTL




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE