Radio BalkanFox

Na koncertu Hausera izgledala je BOŽANSTVENO, o njenoj smelosti svi govore (FOTO)


Koncert Stjepana Hausera održan je sinoć u beogradskoj Areni. Iako su svi uživali u dobroj muzici mnogi nisu mogli da ne primete Đokoviće koji su veselo plesali i uživali u talentu Hausera. Novak i Jelena Đoković došli su u pratnji njegovog brata Marka i supruge Letisije koja je iz Brazila. Svi zajedno su uživali i igrali.

U momentima dobrog raspoloženja na binu je izašao i Novak Đoković, a kada je zasvirao saksofon svi su samo u njega gledali dok aplauz nije izostajao. Pored Đokovića koji su privlačili pažnju dobrom energijom i veselim raspoloženjem, Jelena je ponovo oduševila prisutne stajlingom.

Klasično, a elegantno je sinonim za ovu mladu damu. Tako da, ovoga puta Jelena se pojavila u belom kompletu, kao što su široke bele pantalone i uska jednostavna majica koja je pravi pečat jer je golih ramena. Prepoznatljiva po ravnoj kosi, i ovoga puta imala je jednostavnu frizuru. Jelenina kombinacija odlična je i za posao, ali uz dodatak u vidu u sakoa u možda nekoj „jačoj“ boji. Od sinoć ne prestaju pohvale na račun njenog supruga, kao i nje.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE