Radio BalkanFox

Glumac Ben Affleck vozaču dao napojnicu od 100 dolara

Holivudski glumac Ben Affleck (51) demantirao je navode koji su se krajem prošle godine proširili društvenim mrežama kada je nakon ručka u restoranu Shutters u Santa Monici pokazao da ipak ne škrtari kada su napojnice u pitanju.

Nakon što je uživao na ručku sa svojom kćeri Seraphinom (14) i pokćerkom Emme (15), slavni je glumac kod preuzimanja automobila na parkiralištu vozaču u ruke dao napojnicu od 100 dolara, što su uhvatili fotografi okupljeni ispred restorana, kako navodi Daily Mail.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Ben Affleck Plays Bumper Cars in New $170K Mercedes-Benz!

Foto: AMCO

Seraphina, koju je dobio u bivšem braku s Jennifer Garner (51) te kći njegove druge supruge, Jennifer Lopez (54), iz braka s Marcom Anthonyjem, uživale su u provodu i još su jedan dokaz kako ta velika obitelj skladno funkcionira.

Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se u srpnju prošle godine, a nakon vjenčanja otvoreno su govorili kako se trude ‘spojiti’ svoje dvije obitelji, osobito jer su sva djeca trenutačno u tinejdžerskim godinama.

World premiere of "The Flash", in Los Angeles

Foto: MIKE BLAKE

– Imamo 5 tinejdžera. Zaista je izazovno. Odjednom im više nisi najbolji prijatelj i ne žele biti cijelo vrijeme s tobom. Osjećam se kao da jašem valove – priznala je Jennifer Lopez u jednom intervjuu za strane medije.

– Uselili smo zajedno; djeca su preselila zajedno. Bio je to doista svojevrsni emocionalni prijelaz. Ali u isto vrijeme, svi moji snovi postali su stvarnost, a ovo je bila fenomenalna godina – rekla je J.Lo za Today početkom srpnja.

*EXCLUSIVE* Ben Affleck takes his daugther Seraphina out for lunch in Santa Monica

Foto: SOVE, SPOT

Inače, par osim Emme i Seraphine odgaja i Maxa, Emminog brata blizanca koje je Lopez dobila u braku s Anthonyjem te Violet i Samuela, Benovu djecu iz braka s Jennifer Garner.

'Air' film world premiere, SXSW, Austin, Texas, USA - 18 Mar 2023

Foto: Profimedia/Pool




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE