Radio BalkanFox

Jovani Jeremić bivši muž prvi čestitao rođendan

Voditeljka Jovana Jeremić danas, 25. oktobra, proslavlja svoj 33. rođendan. Bivši suprug Vojislav Milošević prvi joj je čestitao, a sa naslednicom Leom oduvala je svećice još i u susret velikom danu.

– Lavice, srećan rođendan! Standardno, da tebi poželim zdravlje, ljubav, sreću, uspeh… Ali neka ti Bog podari dovoljno snage, mudrosti, trpeljivosti da velike snove sanjaš i te velike snove živiš. Da ne odustaješ od svega što si zacrtala i da stalno, ma koliko teško bilo napraviš novi korak napred. Korak koji će biti zapisan, svevremensko obeležje po kome ćeš se pamtiti. I ako ljudi nekad i umiru, njihova dela traju zauvek, zapisana među zaslugama baš onih koji su imali hrabrosti da najveće snove žive u realnosti. Živa ti meni bila na mnoga leta! – napisao joj je Voja, što je ona s ponosom pokazala svima, putem Instagrama.

– Hvala, lave moj dobri. Ti si moja duša. Lavica će te uvek podržavati, ti to znaš. Dok je živa! – odgovorila je tada ona svom prvom suprugu.

Kao što je već i poznato, Jovana i Vojislav ostali su u dobrim odnosima posle razvoda.  

 

 

– Svog prvog muža doživljavam kao sina. Imaće on žena i daj Bože oženiće se i imaće i treće dete. Jedina nepromenljiva žena u životu Voje je Jovana Jeremić i svaka žena koja bude sa njim to mora da zna i da poštuje. Zato što Voji, da fali dlaka sa glave, obrnula bih ceo svet za njega da mu pomognem. Mi smo prošli četiri godine i on me nikada nije izdao. Podržavao me je i pružao mi je koliko god je mogao u datom momentu. Bilo ko ko pokuša da ga dirne imaće problem sa mnom. Njemu kada nešto fali, ja se razbolim, ali mu učinim šta god treba – otvorila je dušu jednom za „Kurir“ Jeremićeva, koju je pred 33. rođendan ćerkica Lea obradovala pesmicom.

– Moja prva čestitka u susret 25. oktobru – potpisala je kratak snimak s mezimicom u glavnoj ulozi, koja joj je pomogla i da oduva svećice.

Podsetimo, Jovana nije krila s kakvim se ona poteškoćama susrela, vezanim za govor, pošto su joj se poznati roditelji razveli.

– Kad sam se razvela, ona se po prvi put susrela s nekom poteškoćom. Roditelji ne treba da kriju ako imaju problem s detetom, mislim na problem sa pričom, jer je moje dete išlo kod logopeda. Ne planiram da prestanem, sad želim da ide u školicu govora, možda postane i spiker jednog dana. Ima samo četiri godine, a zna sva slova, brojeve. Nije sramota pitati za pomoć. Nisu svi logopedi dobri, neki uzimaju lovu, a ne urade ništa. Ukoliko nakon mesec dana dete ne postigne uspeh, menjajte logopeda. Važno je samo da dete odmah vodite gde treba, ukoliko vidite da ne napreduje što se tiče govora – kazala je svojevremeno Jeremićeva, koja je očito i više nego zadovoljna uspehom koji je njena devojčica postigla.

Jovani Jeremić ćerka otpevala rođendansku pesmu, Instagram screenshot / jeremicjovana

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE