Radio BalkanFox

"Izvini, šta ti je cilj?! Je l' si se razveo ili nisi?" Janjuš sateran sa pitanjima u ćošak – raskrinkan

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Nije mu lako.

Voditeljka Dalila Dragojević je u novom izdanju emisije „Pitam za druga“ na RED televiziji ugostila pevačicu i bivšu zadrugarku Sandru Rešić.

Rešićeva je poznata po svom britkom jeziku, te ovom prilikom nije štedela Marka Janjuševića Janjuša, kog je žestoko osudila zbog odnosa sa Aneli Ahmić.

– Ja znam da je narodu zanimljivo da gleda ovo, ali ja da sam na Anelinom mestu rekla bih: „Liče, vučeš me za noć već dva meseca, odluči se“. Ovo mi je zanimljivo kao gledaocu, ali da sam unutra, mislim da bih pitala: „Izvini, šta ti je cilj?! Je l’ si se razveo ili nisi?! Je l’ imaš kod kuće ženu ili nemaš?“, ako nemaš: „Šta radiš sa ovom devojkom?“, a ako imaš: „Šta radiš sa svim ovim devojkama?“. Je l’ može neko da mi objasni poentu rečenice: „Mi se ovde nećemo smuvati jer on ima kod kuće ženu“?! Skloni se onda od njega i idi ako vidiš da neće. Sada polako kreće da je ismeva što mi se ne sviđa, jer možeš da je ismevaš ako od starta ne veruješ u ono što ona priča – rekla je Rešićeva.

Zadruga 7

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

- Imali smo uključenja gde gledaoci kažu da on dosta ponavlja neke fore - rekla je voditeljka.

- Da, sad je već izanđalo. Mislim da je zaljubljen u Aneli, ne znam kakva mu je situacija napolju - istakla je Rešićeva.

Zadruga

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

- Kada je u prošloj mojoj emisiji bio Bane Đokić, rekao nam je da je neko iz njegove porodice blizak sa Janjuševom taštom koja je rekla da on obećao da neće napraviti nijedan skandal i da sve što budu videli biće šala - rekla je Dalila.

- Biće šala što malu Jovanu hvata za grudi i intimni deo tela?! - rekla je Sandra i ironično aplaudirala.

FOTO: RED TV PRINTSCREEN

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE