Radio BalkanFox

"Toliko nisko ići, nije u redu" – Zorica Marković otkrila šta je sa tužbama protiv Ivana Marinkovića

Foto: Srbija Danas

Legenda folk muzike iskreno u razgovoru za SD.

Novinarka Srbije danas je uradila intervju sa Zoricom Marković, legendom naše narodne muzike i jednom od najpoznatijih rijaliti učesnica. Iako nije učesnik „Elite“, vlasnica hita „Lijte kiše“ i dalje prati najgledaniji rijaliti u regionu te je sa našom novinarkom „pretresla“ sva aktuelna dešavanja u sedmoj sezoni. 

Ona je istakla da je oko 30 posto učesnika žestoko nervira, a među njima je posebno izdvojila Marka Janjuševića Janjuša, Milenu Kačavendi i Nenada Macanovića Bebicu. Ipak, pohvalno je govorila o mladim naraštajima i novim učesnicima od kojih očekuje mnogo. 

Zorica Marković se osvrnula i na svoje nekadašnje cimere iz 6. sezone Zadruge, te je otkrila našoj novinarki šta se dešava sa tužbama koje je pokrenula protiv Ivana Marinkovića zbog teških reči i uvreda upućenih njoj i njenim sinovima u jednoj emisiji. 

Zadruga

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official/SrbijaDanas

- To sada ide svojim zakonskim i sudskim tokom. Bićemo obavešteni i on i ja. Ipak, ja sam žena koja smatra da je to sve bilo bespotrebno. Smatram da smo preterali svi u svađanju oko tuđih života, a posebno njihova strana. Ok, u redu, ponese te trenutak. Sve ja to razumem, ali toliko nisko ići, nije u redu. U svakom slučaju, ja sam to uradila po zakonu kako treba a sad, šta će ljudi da odluče, nije na meni - rekla je Zorica.

Zorica Marković

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Šta je Zorica rekla o Janjušu, zašto joj je nekad žao Aneli, a nekad je izluđuje, da li joj je sprdnja sa Urošem Stanićem uopšte smešna, da li je dobila poziv za Elitu, kada se čula poseldnji put sa Anom Ćurčić, sa kim planira da otvori kafanu, kao i mnoge druge zanimljive stvari poslušajte u intervjuu u nastavku: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE