Radio BalkanFox

Autom projurio pored majke koja gura kolica pre nego što se zabio u kuću


Šokantni snimak CCTV-a prikazuje trenutak kada Jaguar projuri pored majke koja gura kolica i zalijeće se ispred kuće. Službe hitne pomoći su u utorak oko 15.45 časova otrčale u Moston Lejn u severnom Mančesteru nakon što je beli 4k4 prešao put i udario u kuću.

Nekoliko kuća je moralo da bude evakuisano, a put je zatvoren nakon što je sudar – koji komšije porede sa „zemljotresom“ – izazvao, kako se sumnja, curenje gasa. Video snimak posledica otkriva da je baštenski zid imanja uništen, a prednji prozor razbijen od udarca sudara.

Na snimku izgleda da žena koja se spremala da pređe sporedni put sa kolicima odahne i prekrsti se. Čini se da vozač zatim izlazi iz vozila nepovređen i pregleda štetu dok se prolaznici gomilaju oko zgužvanog Jaguara. Jedan komšija je rekao da je udar udesa bio „poput zemljotresa“.

„Čuo se veliki prasak i sve se zatreslo. Bilo je kao zemljotres. Mislio sam da je zemljotres“, rekli su. ‘Onda je policija došla prilično brzo.’ Drugi je rekao da je put bio „pokriven policijom“ i da je ograđen ubrzo nakon incidenta. „Imali su sreće što niko nije šetao tamo“, dodao je on. ‘Vozač je izašao iz auta, ali je bio dobro.’ „Ne razumem kako se to dogodilo“, rekao je drugi. ‘Svi su imali sreće. Zamislite ih u kući, šta bi pomislili. Mora da su bili samo kao ‘šta bi?’

Portparol vatrogasne i spasilačke službe Velike Mančestera (GMFRS) rekao je: „Oko 15.45 časova u utorak, 24. oktobra, vatrogasne ekipe su pozvane da podnesu izveštaj o saobraćajnom sudaru na Moston Lejnu u Mančesteru. „Jedno vatrogasno vozilo iz Holinsa i jedinica tehničkog spasavanja iz Lija brzo su mobilisani na lice mesta. U incidentu je došlo do sudara automobila sa krajem kuće na terasi.

„Sudar je izazvao sumnjivo curenje gasa, a susedna imanja su evakuisana iz predostrožnosti. Vatrogasne ekipe ostaju na licu mesta, radeći sa policijom Velikog Mančestera (GMP) i Cadentom na bezbednom području.’

Portparol GMP-a je rekao: „Pozvali su nas nakon što je automobil ušao u kuću, nije bilo ozbiljnih povreda. Curenje gasa je izolovano, a kuće su evakuisane.

„Put je bio zatvoren. Nije bilo hapšenja.’

 




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE