Radio BalkanFox

O čemu su razgovarali Novak Đoković i Stjepan Hauser

Jedan od najboljih violinista na svetu Stjepan Hauser napunio je ponovo u Arenu u Beogradu i na svom prvom solo koncertu. Publika je očekivala vatromet emocija, romantike i neverovatnu svirku, ali ne i najboljeg tenisera na sceni Novaka Đokovića, koji je zasvirao saksofon.

Stjepan Hauser, Novak Đoković
foto: Live Production

Svoju želju da konačno upozna slavnog sportistu hrvatski muzičar je izgovorio pre godinu dana u intervjuu za Kurir, a organizatori nastupa i menadžment Đokovića su se potrudili da do susreta i dođe prošle noći u Arenu.

– Nismo se upoznali, ali smo se dopisivali i čuli telefonom. Nadam se da ćemo se konačno upoznati. Čini se kao kul lik i verujem da bi provod s njim bio super. Možda odsviramo nešto zajedno na koncertu – izjavio je Hauser.

Stjepan Hauser
foto: Live Production

Novak se, kako saznajemo, sat vremena pre nastupa družio sa Stjepanom, a na poklon je dobio tenisku lopticu s njegovim potpisom.

– Imam osećaj kao da te znam 20 godina. Svaka čast za sve što si napravio. Za tri godine u Areni pravimo koncert čelo i saksofon – rekao je Novak tokom susreta, kome je prisustvovala i njegova supruga Jelena.

Stjepan Hauser, Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Live Production

Srpski teniser svira i gitaru, a saksofon je učio da svira od Nikole Demonje. Brojne poznate ličnosti su uživale u Hauserovim bravurama na violončelu, a u publici su se nalazili i Sergej Ćetković, Ivan Bosiljčić, Katarina Radivojević, Ana Stanić, Gordana Lazarević, Katarina Šišmanović, Katarina Ostojić i mnogi drugi.

Tokom pesme „Waka, Waka“ Stjepan je sa čelom sišao u publiku, što je izazvalo posebno oduševljenje brojnih obožavateljki, koje su ga obasipale poljupcima i zagrljajima. Potom je usledilo horsko pevanje pesme „Bella Ciao“, s kojom je završio koncert. Ali publika nije želela da bude kraj, pa je uz gromoglasno skandiranje izvela muzičara na binu, kada je odsvirao miks latino pesama.

Kurir.rs

Bonus video:



01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE