Radio BalkanFox

Najbolje obučene žene na premijeri „Čuvara formule“ nosile ISTI KOMAD

Modni klasik s kojim nema greške, bez obzira na priliku bio je izbor najpopularnijih i najlepših Srpkinja na crvenom tepihu

Nataša Ninković, Nina Janković i Sloboda Mićalović na premijeri filma 'Čuvari formule'
Nataša Ninković, Nina Janković i Sloboda Mićalović na premijeri filma „Čuvari formule“foto: Antonio Ahel/ATA Images

U beogradskoj MTS dvorani sinoć je održana premijera dugo iščekivanog filma „Čuvari formule“ Dragana Bjelogrlića, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Tako važan kulturni događaj pratio je i crveni tepih, kojim su prošetale neke od najbolje odevenih dama naše javne scene, a mi smo primetili da je veliki broj njih, svako na svoj način, za ovu priliku odabrao – klasični crni sako.


Većina modnih stručnjaka saglasna je da su crni blejzeri mnogo više od basic komada u garderoberu – oni nisu samo osnova, već obavezan komad za svaku devojku od stila. Reč je o odevnom predmetu koji ostavlja sjajan utisak i uklapa se uz razne modne formule, a nikada ne izlazi iz mode i pruža nenametljiv, ali proveren šik izgled.

 

Pogledajte kako su poznate Srpkinje kombinovale crni sako na premijeri filma „Čuvari formule“.


Trendovi se smenjuju, ali pouzdani crni sako je uvek popularan komad bez roka trajanja i nema naznaka da bi to moglo da se promeni jer je iz najelegantnijih kombinacija sada ušao i u svakodnevni stil. Zato obavezno nabavite jedan kvalitetan blejzer i možete biti sigurno da više nikada nećete biti u situaciji da „nemate šta da obučete“.

 

BONUS VIDEO

Sako od tvida o kom se priča

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE