Radio BalkanFox

Udala se Fransis Bin, ćerka Kurta Kobejna


Fransis Bin, ćerka pokojnog Kurta Kobejna i Kortni Lav, udala se za sina Tonija Hoka (penzionisanog profesionalnog skejtbordera, poznatog i po nadimku Birdman), Rajlija Hoka. Par se još 7. oktobra zavetovao na večnu ljubav, međutim, lepa vest tek je sada odjeknula – i čestitkama se gotovo i ne vidi kraj. Prethodno, podsetimo, Fransis je tri godine (do 2017) provela u braku s Ajzejom Silvom, koji je muzičar. 

Kada su se i zvanično razveli, Fransis je morala da se odrekne očeve stare gitare, pošto je Silva tvrdio da mu ju je ona poklonila (1959 Martin D-18E, akustična). 

Što se tiče Rajlija, sa druge strane, ona je od njega starija godinu dana; sudbonosno „da“ rekla mu je u Los Anđelesu, što je njen predstavnik i potvrdio za „E!News“. Prema daljim napisima, venčao ih je Majkl Stajp, iz „R.E.M.“ grupe, koji je Kobejnovoj kum. 

Prvi put je o njihovoj vezi progovorila javno u okviru jedne objave na Instagramu, početkom 2022. godine i posle duže pauze od društvenih mreža.

 

 

– Ništa nisam objavljivala godinu dana i to je bilo sjajno za moje mentalno zdravlje. U sadašnjost me je 2021. tek postavila, više nego ikad i na tome sam zahvalna. Hoću da podelim nekoliko trenutaka koji su mi doneli radost – poručila je pa u niz uvrstila i jednu Rajlijevu fotografiju, ali detalje iste još uvek čuva strogo među bliskima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE