Radio BalkanFox

Slavica Delić tvrdi da će Teodori Delić dečko oprostiti aferu sa Nenadom Macanovićem Bebicom

Slavica Delić, majka zadrugarke Teodore Delić, progovorila je o svim aktuelnim temama vezanim za njenu ćerku, a posebno se osvrnula na njenog bivšeg dečka sa kojim je bila kada je ušla u rijaliti „Zadruga 7 Elita“.

Teodora Delić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Teodora Delić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier




– Za sada je dobra, ima malo oscilacija u raspoloženju. Nekada se naljuti, pa burno reaguje, što zameram, ali to će vremenom srediti, dok se navikne na rijaliti svet, biće okej. Nije navikla da bude među aždajama, vodila je pre toga miran, normalan život. Meni je Bebica fin, dobar čovek – istakla je Slavica za Pink.rs.

Smatram da je jedan od nekolicine njenih pravih prijatelja tamo, što mi je jako bitno i važno. Vidim da je tamo drugi diraju, on je brani, ne da na nju. Nenad je vrlo korektan, dobar je čovek, prvenstveno. On je njoj drag, ništa tu nije sporno, nego ona razmišlja o tome da li ću je ja podržati…

Teodora Delić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Teodora Delić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

A ja je podržavam u svemu što ona radi, svakako smo svi mi uz nju i podržavamo. Prihvatamo Bebicu za zeta. Ne bi ga ona poljubila da nije želela. Jeste, bilo je malo više vina te večeri, ali… Nenad je navalentan malo, ali je strpljiv, a sa njom samo treba imati strpljenja – dodala je gospođa Delić.

Mislim da će to uroditi plodom. Što se Teodorinog bivšeg dečka tiče, mi se čujemo, ali ne tako često. Sada je u Kanadi, istina je da su vezu stavili na pauzu. Zgotivili su se, zaljubili na neki način, bili su zajedno na Kipru… On sve to razume, što ona radi u „Eliti“. Sve živo bi joj oprostio, i poljubac, pa i Bebicu, jer ju je mnogo zavoleo.

Miljana Kulić i Teodora Delić (Foto: Screenshot TV Pink)
Miljana Kulić i Teodora Delić (Foto: Screenshot TV Pink)

A opet, ne znam ja da li će je on prevariti ili ne, to samo on zna. Što se Takija tiče, tu stvarno nije bilo ničega. Taki je samo bio njen prijatelj napolju, izašli su nekoliko puta na ručak, večeru… Samo je to bilo, ništa više. Sa Takijem sam se više puta čula, pričali smo, komentarisali smo… – otkrila je Teodorina majka.

Nema potrebe da joj provlače Takija, vidim da je to baš iritira, jer osim prijateljskih odnosa, ništa drugo nije imala sa njim. Nije se ona nešto puno družila sa njim, ali svaki put kad se videla sa njim, znala sam da je sa njim. On ju je zvao na taj rođendan, nije se ona nametnula, nego je on nju pozvao na rođendan, a ona je otišla sa drugaricama da uveliča to veselje.

– Posle toga su se videli nekoliko puta, otišli na bazen, večeru… Ali ništa intimno. Taki neće da kaže, ali ja znam. Pitala sam ga što ne kaže direktno i otvoreno, on kaže: „Neka ih, nek razmišljaju“ – zaključila je Slavica.

Kako je Teodora Delić, sa druge strane, reagovala na majčine reči pogledajte u odvojenom tekstu: Procurile ŠOK informacije spolja – zadrugarka PREBLEDELA kad je čula šta MAJKA ima da joj poruči




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE