Radio BalkanFox

Danijela Dvornik godinama živi na Braču, kuću je dobila na dar

Danijela Dvornik (56) prije nekoliko godina je pobjegla iz zagrebačke gradske vreve i preselila na Brač. Sa svojim pratiteljima na Instagramu voli podijeliti trenutke mirnog života iz njezine kuće u Sutivanu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Botoks


|
Video: 24sata/pixsell

Danijelin trenutni dom zapravo je bio dar Dinovih roditelja, Borisa i Diane svojim sinovima; pjevaču i njegovom bratu Deanu

ARHIVA: Split: 45. jubilarno festivalsko ljeto, održano pod motom "Split se vraća kući"

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon Dinove smrti 2008., Dean se svoje polovice odrekao u Danijelinu korist. Kako nam je otkrio 2010., učinio je to bez ikakve financijske naknade. 

 – To sad vjerojatno vrijedi 90.000 do 100.000 eura, ali nisam razmišljao o novcu. Kuću nisam darovao samo njoj, nego nećakinji Elli i mom bratu. Dino je za života htio kupiti moju polovicu, a ja sam mu rekao da mu je neću prodati nego darovati. I držim svoju riječ – rekao je tada Dean.

Foto: Instagram/Danijela Dvornik

Danijela je kuću preuredila po svom ukusu, detalje rado pokazuje na društvenim mrežama. 

– Ne gušta onaj koji ima novaca, nego onaj koji zna! Puše neka burica i baš je osvježavajuće, mislim da ću zaspati večeras bez upaljene klime i otvorenih prozora. I tome se radujem – napisala je nedavno uz fotografije svog otočnog doma. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE