Radio BalkanFox

Konstrakta u metalik kompletu na premijeri „Čuvara formule“

Ana Đurić Konstrakta prošetala je crvenim tepihom i podsetila da je odanost sopstvenom stilu najbolji modni začin

Ana Đurić Konstrakta na premijeri filma 'Čuvari formule'
Ana Đurić Konstrakta na premijeri filma „Čuvari formule“foto: Antonio Ahel/ATA Images

U beogradskoj MTS dvorani ove nedelje je održana premijera dugo iščekivanog filma „Čuvari formule“ Dragana Bjelogrlića, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Među brojnim glumcima i filmskim radnicima, našle su se i zvezde iz raznih drugih oblasti, a jedna od najzapaženijih je, kao i u svakoj prilici, bila Ana Đurić Konstrakta, koja je crvenim tepihom prošetala u društvu Manjifika, s kojim potpisuje muziku ovog ostvarenja.


Nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji poznata je po autentičnom modnom izrazu, pa je takvo izdanje odabrala i za ovaj događaj.

 

Konstrakta se opredelila za dvodelni komplet sastavljen od komada neutralne šampanj nijanse, a gornji deo je elegantna zatvorena bluza podvrnutih rukava, dok su pantalone duboke, lagane i blago lepršave.

 

 

Oba komada su šireg kroja, a u skladu s trendom za koji modni znalci kažu da će apsolutno dominirati ove jesenje i zimske sezone – imaju metalik odsjaj.


Iako se naša muzička opredelila za vrlo neutralan i suptilan ton, zahvaljujući materijalu postigla je da se izdvaja efektnim odsjajem

 

Ana Đurić Konstrakta i Manjifiko na premijeri filma 'Čuvari formule'
Ana Đurić Konstrakta i Manjifiko na premijeri filma „Čuvari formule“foto: Antonio Ahel/ATA Images

Metalik trend nije ništa novo u modi, budući da je prvi put postao popularan jšo 30-ih godina prošlog veka, kada su holivudske glumice tek počele da šetaju crvenim tepihom i oduševljavaju modnim izdanjima.

 

Odmah potom, ovaj trend ušao je u stil „običnih smrtnika“ kada su dizajneri osmislili večernje haljine da bi se razlikovale od svakodnevne odeće i uneli zvezdani, holivudski, glamurozni dodir. Preko futurističkih metalik komada tokom kasnih šezdesetih do početka dvehliljaditih, kada se vratio u velikom stilu, odeća sa odsjajem je trend koji je sigurno trajati, bez obzira na to birate li svedenu kombinaciju u boji šampanjca kao Konstrakta ili još upečatljivije srebrne i zlatne varijante.

 

BONUS VIDEO

Kaubojske čizme su trend ove jeseni

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE