Radio BalkanFox

FILM DANA „Tajna u njihovim očima“

Tajna u njihovim očima

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Tajna u njihovim očima

Istražitelj Džes Kob, FBI istražitelj Rej Kasten i zamenik okružnog tužioca Kler Sloun su uspešan i dobro uigran tim u antiterorističkoj grupi. Rej i Džes odlaze na uviđaj i otkrivaju nezamislivo – žrtva je Džesina ćerka Karolina. Udružuju se sa Kler s ciljem da ubicu dovedu pred lice pravde. Međutim, osumnjičeni je zaštićeni svedok unutar jedne terorističke istrage i oslobođen je. Uloge: Čivetel Edžiofor, Nikol Kidman, Džulija Roberts.

Hanibal

Foto: IMDB

 

 

23.35 Superstar

Hanibal

Prošlo je deset godina otkako je doktor Hanibal Lektor pobegao iz zatvora. On je sada u Italiji, u Firenci, na potpunoj slobodi, ali detektivka Klarens nikada nije zaboravila njegov hladan glas koji je još progoni u snovima. Ni Verger nije zaboravio Lektora, i sada svoje veliko porodično bogatstvo pokušava da iskoristi da bi mu se osvetio. Kako bi privukao doktora, Verger će morati da uzme za mamac upravo Klarens… Uloge: Entoni Hopkins, Džulijen Mur, Gari Oldman, Rej Liota.

Četvrtkom u 9

Promo RTS

 

 

21.00 RTS1

Četvrtkom u 9

Država u narednom periodu nabavlja više dijagnostičke opreme nego ikada pre, renoviraju se bolnice i grade klinicki centri koji nisu izgrađeni decenijama unazad, posao dobija još 100 najboljih mladih lekara i sestara !Ali,  na listama čekanja je više od 70 000 ljudi, a najviše bolujemo i umiremo od bolesti koje mogu biti i sprečene i izlečene. Zašto ? Koliko je do nas a koliko do zdravstvenog sistema ? Da li odlažemo pregled da nam ne bi nešto našli , i zato što nam svakako nije ništa iako nam telo šalje signale da jeste nešto, pa kod lekara idemo kad je kasno ? Ili predugo čekamo na pregled i na lek, pa svakako nažalost zakasnimo ? Odgovore tražimo u emisiji Četvrtkom u 9 –  Gosti  su :  Prof. Milika Ašanin , direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, Prof. Lazar Davidović, dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Prof. dr Vesna Plešinac Karapandžić, nekadašnja direktorka Radioterapije IORS-a I Danijela Davidov Kesar, novinarka lista Politika, Emisiju uređuje i vodi Ana Stamenković.

 




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE