Radio BalkanFox

Suzana Jovanović o povlačenju sa estrade

Suzana Jovanović osvrnula se nedavno na pauzu na koju se odlučila u svojoj svakako blistavoj karijeri, pa je za javnost objasnila kako je odluku da se povuče donela sama, ali da je imala punu podršku okoline. Glavni u tome bio je njen suprug, Saša Popović, koji ju je najpre maksimlano razumeo što uopšte i razmišlja u tom pravcu.

Godina 1999, naime, za nju je bila baš radna pa, kada je ostala u drugom stanju, predah joj je i te kako prijao.

– Tada mi je Saša zajedno sa Stevom Simeunovićem uradio hit „Džabe care“ i tu mi se posrećilo odmah da sam toliko radila, toliko sam bila premorena. Više nisam zanala ni u kojoj sam državi, ni gde pevam, za koga pevam – rekla je ona u emisiji „Grand Magazin“, a onda je ispričala i kako je Popović odreagovao pošto mu je saopštila svoju odluku.

„On to od mene nije tražio!“

Suzana Jovanović i Saša Popović, ATAImages/ A.A.

 

– Onda je došla trudnoća, rodila sam Aleksandru i tada sam se povukla. To Saša nije tražio od mene, ja sam tako odlučila, a on je kao i ja njemu uvek bio moja podrška. Rekao je tada: „Ljubavi, ako tako želiš, ti se povuci, posveti se deci, domu, a ja ću da radim“. Tada smo stvarali „Grand“ i njemu je trebala podrška, ali kada znate da vam je kod kuće sve u redu, onda vam nije teško – objasnila je, prenosi „Grand onlajn“.

Iako je godinama harala estradom i važila za jednu od najvoljenijih pevačica, Suzana ističe da je mir koji ima u porodici nešto što je najviše čini srećnom.

– Nije mi žao zbog pauze, ja sam porodičan tip i ne mogu da pobegnem od svoje prirode. Volim porodicu, supruga, decu i ne želim da mi iko taj moj mir i tu oazu pokvari. Ja biram sada gde idem, s kim ću da se družim, šta ću da kažem i hvala Bogu da sam došla u tu situaciju – zaključila je Jovanovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE