Radio BalkanFox

Očaravajući pogled bez lepka i veštačke nadogradnje! Produžite i progustite svoje trepavice u jednom potezu

San svake žene je da ima duge i bujne trepavice.

Kako majka priroda nije bila podjednako darežljiva prema svima, kozmetika je morala da priskoči u pomoć. Trik za duže trepavice obradovaće svaku damu.

Dobra maskara, ulje za bolji rast, svilene trepavice, „1 na 1“, „ruski volumen“ to su samo neki od pokušaja da nam oči budu uokvirene gustim trepavicama. Ipak, sve to zahteva redovne odlaske u kozmetičke salone, a samim tim znatno utiče na budžet. Zato je važno dovijati se na razne načine, a mi imamo za vas trik za duže trepavice zlata vredan.

Foto: Shutterstock

 


 

Potrebno vam je samo malo bebi-talka. Možete ga naći u svakoj apoteci ili drogeriji po pristupačnoj ceni, a uz njega vam treba samo jedan štapić za uši i maskara koju inače koristite.

Postupak je jednostavan

 

Kao što to obično radite, nanesite jedan sloj maskare na trepavice, zatim na štapić za uši stavite bebi-puder u prahu i pređite preko trepavica. Ponovo stavite maskaru, i postupak ponovite nekoliko puta. Samo vodite računa da potpuno prekrijete tragove belog pudera na trepavicama. Rezultat će biti zanosne i guste trepavice kao iz frizerskog salona.



Postao je srećniji muž kada je prestao da radi ovih 7 stvari! Čuvajte svoj brak i pazite koji su vam prioriteti

Ljubav

Brak je lepo putovanje i ima mnogo izazova i prilika za poboljšanje odnosa.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE