Radio BalkanFox

"Ako iznese sve šta zna, IZGUBIĆE STARATELJSTVO od bruke?" Matora je direktan svedok i očevidac njenog ponašanja

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Au, kakve tvrdnje…

Jovana Tomić Matora i Irina 2Hot ušle su u ozbiljan sukob i sada se saznaju mnoge stvari koje su pokušale da sakriju. Iako po ulasku u Elitu nisu govorile da se poznaju, ispostavilo se da su često izlazile zajedno, te da Matora zna mnoge stvari o pevačici.

Kako kaže Matorin drug za Star, koji takođe poznaje Irinu, ona se mnogo zaigrala u rijalitiju i pokušava da se predstavi kao fina i poštena žena, a sasvim je karakterno drugačija.

Jovana Tomić Matora

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Šokiran sam Irininim izjavama, žena se totalno pogubila, ja bih voleo da njoj puste šta priča, da ona čuje sebe, možda se i dozove. Na Matoru nije smela da udari i nju to sad najviše plaši, zato hoće da izazove neko sažaljenje i žrtvu da napravi od sebe jer zna šta ova sve o njoj zna. Matora je zna sa splava na kom je radila, Irina je dolazila na poziv i pila je bespaltno. Pošalje joj menadžer poruku da dođe i da dovede drugarice što je ona činila, svaki put. Ne znam što se folira, onaje na tu foru izlazila, nije ikad ostavila sto za nju i drugarice, uvek je bila u separeu sa nekim društvenom. Irina hoće da se sad predstavi kao majka, kraljica, a ozbiljna je splavaruša. Da vam kažem nešto, ja nju i razumem u neku ruku. Ona ima ćerku od devet godina čini mi se, kad bi Matora iznela sve šta zna o njoj, sa dokazima, to bi bilo baš nezgodno, možda bi otac deteta i uzeo njoj starateljstvo zbog bruke. – govorio je Matorin drug za Star. 

Irina 2Hot

Foto: Printscreen/TV Pink

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE