Radio BalkanFox

USNE, GRUDI, PODIZANJE JAGODICA: Sada su lepotice, a pogledajte kako su zadrugarke IZGLEDALE PRE OPERACIJA (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Promene su drastične.

Svi koji su pratili prethodne sezone rijalitija „Zadruga“, znaju i koliko su se učesnice koje su obeležile ove sezone menjale tokom poslednjih par godina, a sve je rezultat mnogobrojnih estetskih korekcija. 

Počev od pobednica Ive Grgurić i Kije Kockar , do Ane Korać, Miljane Kulić, Maje Marinković i Dalile Dragojević.

Iva Grgurić je na kraju sezone u kojoj je i pobedila izašla sa ne tako svežim izgledom, što je u roku od samo par dana regulisala zahvaljujući korekcijama. 

Iva Grgurić

Iva Grgurić

Foto: Instagram prinscreen/iva_grguric_official

Nakon nje tu je i Maja Marinković, a kada se uporede njene fotografije iz druge i treće sezone "Zadruge", evidentno je da je tako reći promenila lični opis. Maja je radila uvećanje usana, jagodice i podizanje čela i obrva i vilicu koju je popunila filerima, a poslednja u nizu operacija koje je Marinkovićeva uradila jeste hirurško uvećanje zadnjice.

Maja Marinković

Maja Marinković

Foto: Instagram printscreen/majaamarinkovic

Miljana Kulić kaže da je radila jedino korekciju usana, ali ne samo jednom već nekoliko puta. Miljana je najavila i da će od novca koji je zaradila u "Zadruzi" platiti liposukciju kako bi skinula višak kilograma, što je odmah po izlasku i uradila, a njeno stanje nakon operacije se strašno iskomplikovalo, pa je Nišlijka bila na ivici smrti. Srećom i brzom reakcijom doktora u Nišu, Miljani je život spašen, a nakon toga se nije podvrgavala daljim estetskim intervencijama.

Miljana Kulić

Miljana Kulić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Ana Korać je možda sa estetskim korekcijama otišla najdalje od svih, a za to nisu potrebne fotografije od ranije, dovoljno je da pogledate kako Ana danas izgleda. Koraćeva je radila niz zahvata na svom licu, ali i telu, a korekcije uopšte ne krije. 

Ana Korać

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Dalila Dragojević, takođe je evidentno napravila nekoliko korekcija na licu, počevši od nosa, ali je korigovala i usne koje su bile prilično tanke.

Ove devojke nisu odolele da ne "poprave" ono što im se nije sviđalo kada je reč o njihovom fizičkom izgledu, ali problem nastaje sa činjenicom da ove korekcije nisu trajne i zahtevaju dodatne korekcije kako bi se održavalo postojeće stanje.

Kako će one izgledati kroz par godina? Ostaje da vidimo. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE