Radio BalkanFox

Kris Džener o prevari

Životi porodice Kardašijan dati su, zahvaljujući njima, na tacni. Tako su se saznale i mnoge stvari koje su im se dešavale i pre nego što su postali poznati, kao na primer to da je Kris Džener prevarila svog prvog supruga Roberta Kardašijana.

Razgovarajući sa ćerkom Kloi o prevari koju je učinio njen partner Tristan, Kris se prisetila tog momenta.

– Kako ste razmišljali kada ste varali? Kada si to uradila mom tati imala si četvoro dece i porodicu? Da, znam da si bila zaista mlada – upitala je Kloi svoju majku.

Profimedia

Kloi Kardašijan

Kris je objasnila da je bila „mlada i glupa“ i da je uradila nešto za šta nije razumela posledice. 

– Ali šta moj tata nije radio, pa ste poželeli da tražite negde drugde? – pitala je Kloi.

– Ne znam jer je on bio tako sjajan muž i tako sjajan tata. Mislim da sam dospela u situaciju da sam mislila da je trava na nekom drugom mestu zelenija i napravila sam veliku grešku. To je moje najveće žaljenje u životu – rekla je Kris, pa dodala:

Profimedia

Kris Džener

– Nisam ponosna na način na koji sam se ponašala u to vreme, ali znate šta? Sve se dešava sa razlogom. Zaista živim svoj život misleći da Bog ima plan, a da se cela ta stvar nije desila, Kendal i Kajli nikada ne bi bilo.

Podsetimo, Kris i Robert Kardašijan su u braku dobili četvoro dece – Kortni, Kim, Kloi i Roba. Nakon razvoda, ona se udala za Brusa Dženera, koji je danas Kejtlin Džener, sa kojim je dobila ćerke Kendal i Kajli.

Profimedia

Kloi Kardašijan i Kris Džener

– Kada sam se razvela, Robert i ja smo postali najbolji prijatelji. Pričali smo telefonom po ceo dan, pomagali jedni drugima sve vreme, i ja sam se kajala – zaključila je Kris.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE