Radio BalkanFox

Tko želi biti milijunaš: Zagrepčanka Iva ispala je na 11. pitanju iz umjetnosti: Znate li vi koji je točan odgovor na njega?

Iva Kasum (36) iz Zagreba osvojila je 5000 eura u novom izdanju kviza ‘Tko želi biti milijunaš’. Stigla je do 11. pitanja iz umjetnosti na kojem je iskoristila džokere ‘pola-pola’ i pitaj publiku. Za ovo područje nije imala koga nazvati. Iako je ‘ciljala’ na jedan odgovor, odlučila je prihvatiti mišljenje publike koja ju je navela na krivi trag i nije joj pomogla na putu do milijunskog iznosa. 

Natjecateljica je zatražila pomoć na 11. pitanju za 10.000 eura o tome kako se zove tehnika spajanja različitih predmeta svakodnevne uporabe u trodimenzionalno umjetničko djelo? Ponuđeni su odgovori A – grataž, B – kolaž, C – asamblaž i D – frotaž. 

Foto: HRT

Publika je koštala ostanka

Nakon što je uzela džoker ‘pola-pola’, ostali su odgovori grataž i asamblaž. Odlučila je na tom pitanju zatražiti i mišljenje publike. Njih 60% glasovalo je za grataž, a 40% za asamblaž. Točan odgovor bio je asamblaž.

S obzirom na to da je vjerovala publici, a ne svojoj intuiciji, napustila je kviz s 5000 eura i neiskorištenim džokerom ‘zovi’.

Foto: HRT

Splićanin otišao kući s 150 eura

Splićanin Martin Bešker iz prošlotjedne emisije u kojoj je osvojio 300 eura, otvorio je večerašnji kviz sedmim pitanjem na kojem je iskoristio džoker ‘pola-pola’.

Za iznos od 1000 eura uputio je poziv, a na devetom za 2500 eura odlučio je pitati publiku. Postoci nisu bili zadovoljavajući. Iako se dvoumio, ponudio je pogrešan odgovor. Napustio je natjecanje s 150 eura.

Foto: HRT

Posljednji natjecatelj Ivica Mustač iz Rijeke osvojio je 10.000 eura. Dobio je pozivnicu za iduću emisiju te ima na raspolaganju još dva džokera pitaj publiku i ‘pola-pola’. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE