Radio BalkanFox

Mesec u Ovnu! 3 horoskopska znaka očekuje neverovatan preokret

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se u vatrenom Ovnu i donosi pozitivan preokret za Ovnove, Strelčeve i Lavove.

Mesec u Ovnu karakterišu sledeće osobine:

Strastvenost

Osobe sa Mesecom u Ovnu obično su strastvene, energične i vatrene. Vole izazove i uživaju u vođenju, bilo da je reč o projektima, vezama ili aktivnostima.


Impulsivnost

 Ovi pojedinci često donose brze odluke i reaguju impulsivno na situacije. Njihova osećanja mogu da budu prilično intenzivna i brzo se menjaju.

Nezavisnost

Osobe sa Mesecom u Ovnu teže nezavisnosti i slobodi. Vole da se osećaju kao vođe u svojim životima i da imaju kontrolu nad svojom sudbinom.

Brza reakcija

Mesec u Ovnu može učiniti da osobe budu brze u reagovanju na stvari. Nisu skloni dugom razmišljanju, već se oslanjaju na svoj instinkt.

Foto: Freepik.com

 


 

Strpljenje i nestrpljenje

Iako su strastveni i energični, osobe sa ovim položajem Meseca mogu biti nestrpljive i teško podnose čekanje. Žele brze rezultate i akciju.

Konflikti

Ovaj položaj Meseca može dovesti do sukoba i konflikata u međuljudskim odnosima, jer osobe sa Mesecom u Ovnu imaju jaku potrebu za izražavanjem svojih mišljenja i stavova.

Otvorenost za nove iskustva

Osobe sa Mesecom u Ovnu često su spremne da isprobaju nove stvari i da se upuste u avanture. Vole uzbuđenje i adrenalin.

Mesec u Ovnu prijaće znakovima kao što su Ovan, Lav i Strelac. 



Horoskop otkriva kakve žene muškarci traže! Gde je Venera, takva mu je i žena

NATALNA KARTA

Poznato je da žene biraju partnera na osnovu pozicije Marsa u svojoj natalnoj karti, a isto tako muškarci traže pripadnice lepšeg pola na osnovu pozicije Venere.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE