Radio BalkanFox

Kuća Ele Dvornik u Balama


Ela Dvornik je pre oko dve godine pazarila kuću u Balama – za nju je bila podigla kredit, a rate sada, prema rečima njene bake, isplaćuje sama i vodi se kao njen jedini vlasnik. Prethodno, s porodicom je boravila u Zagrebu kao podstanar.

Pošto je influenserka otkrila da se razvodi od biznismena Čarlsa Pirsa, on ju je, prema tadašnjim napisima, tužio zbog udela u kući. Kada je bila viđena u Zagrebu u jeku drame mnogi su, naime, pomislili kako će se vratiti u rodni kraj, međutim, ona je to vrlo brzo demantovala.

 

 

Svoju kuću ne da i boriće se i na sudu da dokaže da je to samo njena imovina koja, iz tog razloga, ne treba da bude podeljene s bivšim suprugom.

Podsetimo, Ela nije mogla a da se ne pohvali ovim domom čim se u isti i preselila. Jedan kutak, takođe, posvećen je njenom pokojnom ocu, muzičaru Dinu Dvorniku, što je mnoge raznežilo onlajn pošto su videli sliku na zidu.

„Da mi je neko rekao…“

– Da mi je neko pre pet godina rekao da ću s dvoje dece živeti gotovo na selu s nešto više od hiljadu komšija, kladila bih se da se to meni nikada neće dogoditi. Prvo da ću uopšte imati dete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću napokon iz stanara preći u vlasnika i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mestu. Eto, dogodilo se i to… Bizarna stvar koja mi se uvek mota po glavi je da sam u zadnjih pet, šest godina, otkad sam se vratila u Zagreb, više plaćala iznajmljivanje nego što sad plaćam kredit za kuću na moru – pisala je ona, pošto se u, onda, novoj kući odomaćila.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE