Radio BalkanFox

Kuća Lazara Ristovskog u Crnoj Gori


Anica Lazić i Lazar Ristovski su, prema navodima, nedavno započeli zajednički život u njegovom stanu u Beogradu na vodi. Glumac, inače, ima i luksuznu kuću na Gardošu, u Zemunu, s bazenom na terasi.

Osim toga, on poseduje i raskošnu vilu sa bazenom u Crnoj Gori, u naselju Žukovica, koju često ume i da pokaže putem društvene mreže Instagram, kao i to koliko vodi računa o istoj. Letos, pišu mediji, otvorio je vrata iste za Anicu i par je zasigurno divne dane tu proveo.

 

 

 

 

 

 

Međutim, nije baš sve bilo kao u snu – sudeći po objavi Lazićeve iz tog perioda, zadesila ih je bila poplava usled vremenskih neprilika. Voda se bila slivala na sve strane, međutim, Anica i Lazar naizgled nisu bili posebno klonuli duhom zbog toga.

Podsetimo, Ristovski je skoro potvrdio da je ponovo srećan u ljubavi i to baš sa 39 godina mlađom Anicom. Na pomenutoj društvenoj mreži objavio je i fotografiju sa njom, što je javnost svakako zaintrigiralo.

– Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam – kazao je bio za medije.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE