Radio BalkanFox

Novi Gugl AI alat pomagaće vam da učite engleski i druge jezike

Učenje stranih jezika olakšavaće i novi Gugl AI alat koji će pomagati korisnicima direktno preko Pretrage.

Učenje engleskog i drugih jezika biće još dostupnije jer će uskoro biti dostupan novi Gugl AI alat.

Ovaj alat zasnovan na veštačkoj inteligenciji biće dostupan direktno u Gugl pretrazi i imaće veće mogućnosti nego Gugl prevodilački servis.

Za početak, alat će biti dostupan korisnicima za učenje engleskog u Argentini, Kolumbiji, Indiji, Indoneziji, Meksiku i Venecueli, a kompanija je najavila širenje funkcije na druge države kao i na učenje drugih jezika.

Foto: Reuters

 


Kada učimo nove jezike, imperativ je da uronimo u knjige, filmove, TV emisiju, muziku i vesti na tom jeziku, ali važno je i da razgovaramo sa izvornim govornicima jezika koji učimo, kako bismo razumeli žargon i kolokvijalne izraze.

Foto: Shutterstock

 


 

Da bi pomogao ljudima u prevazilaženju ovih prepreka, tehnološki gigant Gugl je najavio novu interaktivnu funkciju zasnovanu na veštačkoj inteligenciji.

Svi koji koriste Android, za početak u navedenim zemljama, moći će da prevode na ili sa engleskog direktno u Gugl pretrazi. Ona će im takođe pružati upite, vežbe i personalizovane povratne informacije.

Pretraga će pružati semantičke povratne informacije, odnosno one koje im pomažu da razumeju značenje reči i izraza, ali će im govoriti i kako da poboljšaju svoje rečenice navodeči korisne primere.



4 horoskopska znaka će u novembru imati sreće u ljubavi! Proverite da li ste među njima

Horoskop

Horoskop za novembar 2023. otkriva uzbudljive transformacije koje neke horoskopske znakove očekuju u njihovom ličnom životu. Ovaj mesec im obećava stvaranje trajnih ljubavnih veza.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE