Radio BalkanFox

Ivan Marinović se ne zaustavlja, otkrio da je Goci Tržan dečko OTEO 20.000 EVRA!

SPASIO SAM JOJ ŽIVOT, NIJE IMALA DINARA: Ivan Marinović se ne zaustavlja, otkrio da je Goci Tržan dečko OTEO 20.000 EVRA!

Foto: shutterstock, youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/AmiG Show

Već nekoliko dana unazad u medijima bukti rat bivšeg bračnog para Ivana Marinkovića i Goce Tržan. On je žestoko uzvratio pevačici na njene tvrdnje iz njihovog zajedničkog života. 

Negde sam pročitao da je izjavila kako mi je spasila život. Spasila mi je život tako što sam bio bolestan u jednom trenutku, a ona moja žena, pa je morala tu noć da bude pored mene, baš joj hvala za spašavanje života – oštro je istakao Marinković, a zatim nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

– Podsetiću da sam ja njoj spasio život, kada sam je upoznao nije imala dinara u džepu, a kada kažem da nije imala dinara, to ozbiljno mislim jer joj je prethodni dečko oteo 20.000 evra – šokirao je Ivan i nastavio istim tonalitetom:

Ja sam se u tom trenutku borio i radio za nju i naš život, nisam se udomio kod popularne pevačice. Naprotiv, imala je nula dinara i živeli smo skroman život – rekao je Ivan za Kuirir.

Foto: ATAImages

Ivan Marinković i Goca Tržan

Podsetimo, iz bračne zajednice, Goca i Ivan su dobili ćerku Lenu, a Marinković u poslednje vreme nema mira kada je njegova bivša supruga u pitanju.

Ja ne znam koja je to potreba da se ona vraća na taj neki naš život koji je prošao… prepričava ga vrlo perfidno, spontano, a ustvari gađa u suštinu, čak i iznosi detalje – rekao je Ivan nedavno, pa zapretio iznošenjem dugo čuvanih tajni. 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE