Radio BalkanFox

“JOŠ SAM BIO I BLAG PREMA NJOJ!” OGNJEN AMIDŽIĆ ODGOVORIO SELMI BAJRAMI NA DRAMU KOJU JE NAPRAVILA U NJEGOVOJ EMISIJI

Pevačica Selma Bajrami je otvoreno negodovala zbog načina na koji je voditelj Ognjen Amidžić razgovarao sa njenim kolegom Erom Ojdanićem, te se sada oglasio i on sam i ispričao svoj ugao gledanja na celu ovu situaciju.

– Znamo se godinama i emisija funkcioniše tako kako funkcioniše i ja se uvek trudim da sve bude zabava i široko i otvoreno. Selma je pokušala u nekom trenutku nešto, ja sam, veruj mi, bio blag, ali vrlo korektan, a i činjenica je da sam objasnio neke stvari, koje ne bi trebalo da se dovode u pitanje – istakao je Ognjen za Scandal.

– I sama je shvatila i izvinila mi se, vidim da je danas neke objave stavljala, da se to nije odnosilo na mene, tako da okej. Mislim da je i sama razumela, tako da to što se desilo, mislim da je potpuno nešto drugo u pitanju, a ne ono što je ona pokušala da spakuje. Jer, prvo nijednog trenutka ništa njoj nije bilo upućeno, emisija je živa i nekad u ovom smeru, nekad ode u onom smeru, ali konkretno, to je zabava koja se tiče najrazličitijih sfera života. Konkretno njoj ništa nije bilo upućeno, bukvalno ništa – dodao je Amidžić.

Podsećanja radi, Bajramijevoj je zasmetao razgovor o Ojdanićevom ljubavnom životu.

Selma: “Jako važna informacija sa koliko je spavao.”

Ognjen: “Da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa sa koliko je žena spavao?”

Selma: “Ovo nije prvi put da mi je neprijatno u emisiji. Ovo gledaju i moji roditelji, hajmo malo poštovanja. Ovo nije takva emisija.”

PULSONLINE.RS


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE