Radio BalkanFox

Đole Đogani objašnjava kako ga je Lepa Brena razočarala

Denser Đole Đogani ne krije koliko je razočaran, kada je pevačica Lepa Brena u pitanju. Kako je objasnio, na njegov poziv vezan za dokumentarac „Život i scena“ nije se ni odazvala, dok on jeste kada se radio njen film.

– Brena je uvek imala distancu prema meni. Mislim da su se oni naljutili kad sam rekao da se nije pojavila nijedna velika zvezda, a to je bilo kada su u „Grandu“ najveće zvezde bile Dado Polumenta, Boban Rajović, Olja Karleuša – nabrajao je Đole, prenose domaći mediji pisanje „Sveta“, a on je potom dodao kako je materijal s Brenom iz svog dokumentarca, na kom se šest godina radilo, morao na kraju da iseče.

Lepa Brena, ATAImages/Antonio Ahel

 

– Brena se nije ni javila. Ja sam zvao preko njenih menadžera, a ona nije čak ni odgovorila – rekao je on, koji je ipak pristao da odgovori na poziv pevačice i pojavi se u njenom dokumentarcu „Godine slatkog greha“.

„Mislim da je bila čak i Slađa!“

Slađa i Đole Đogani, ATAImages/Antonio Ahel

 

– Ona je radila dokumentarni film i pozvala 40, 50 izvođača. Sve one koji su obeležili njenu karijeru i sa kojima je sarađivala. Ja sam se odazvao, mislim da je bila čak i Slađa što se tiče grupe „Đogani“… Kada sam je pitao da bude u mom filmu, odgovor nisam dobio, a mi smo u njenom projektu učestvovali – istakao je denser, koji se kasnije s Brenom svakako sretao, ali o ovome nikada nisu razgovarali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE