Radio BalkanFox

Najstariji student na svetu završio je 15 fakulteta, pa je odlučio da mu je dosta studiranja! (VIDEO)

Leonardo Altobeli (91) je najavio da više neće studirati, nakon što je stekao 15. po redu fakultetsku diplomu.

Vitalni i simpatični Altobeli je stekao diplome iz različitih oblasti. Nakon završenog univerzitetskog puta planira da se posveti pisanju i podstiče mlade da vole ono što rade i prihvate svoj posao sa strašću i osmehom.

Najstariji student na svetu, Leonardo Altobeli, najavio je svetu da je konačno zadovoljan i da će prestati da studira nakon što je ove nedelje stekao 15. fakultetsku diplomu.

Uoči dobijanja najnovije diplome iz kriminologije na novom odseku za istraživačke nauke na svom lokalnom univerzitetu u Fođi, ovaj 91-godišnji italijanski penzionisani lekar odlučio je da je vreme da ipak prestane da studira, prenosi ANSA.

Foto: Printscreen You Tube Fastweb

 

 

Altobeli, koji je bio porodični lekar do svoje 70. godine, bio je i gradonačelnik svog grada Troje, blizu Fođe.

Njegovih prethodnih 14 diploma obuhvataju pravo, političke nauke, italijansku književnost, filozofiju, pedagogiju (dva puta), poljoprivrednu nauku, nauku o hrani i tehnologiju, nauku o turizmu, istoriju, biotehnologiju i arheologiju.

Foto: Printscreen You Tube Fastweb

 


 

Njegov univerzitetski životopis takođe uključuje sedam diploma iz socijalne medicine, sportske medicine, zdravstvenog prava i nastave opšte medicine, da spomenemo samo neke. Svestan je, kaže, da je najstariji student na svetu i zbog toga smatra da je sada pravo vreme za pauzu.

Posvetiću se pisanju. Poručujem mladima da vole sve što rade. Da prigrle svoj posao, i da ga rade sa osmehom i mirno. Uvek sam imao strast za učenjem. Zato sebe nazivam studentom sveta – zaključio je Altobeli.



Žene na muškarcima prvo vide ramena i ruke! Iznenadićete se šta muškarci odmah primete

Ljubav

Brojna istraživanja utvrdila se da muškarci na ženama najpre uoče savršene proporcije tela i simetriju lica.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE