Radio BalkanFox

Šok priznanje muzičke dive Šer

Muzička ikona Šer dokazala je da je ona sama sebi najveća kritičarka. Legendarna pevačica otkrila je da nikada nije bila obožavateljka „sopstvene muzike ni svog pevačkog glasa“.

– Nisam obožavateljka Šer, ali volim da radim to što radim – rekla je za časopis Paper u intervjuu objavljenom u četvrtak.

– Jednostavno nikad nisam baš volela svoj glas. Da sam mogla da biram, verovatno bih ga menjala, ali nisam imala izbora – dodala je i objasnila kako misli da je ton njenog glasa „čudan“.

Šer
foto: Profimedia

Kaže da „ne zvuči kao muškarac, ali ni kao žena“. Smatra svoj glas „nečim između“, prenosi Page Six.

– Imam čudan stil, ne izgovaram slovo R ponekad. Pretpostavljam da je neke suglasnike teško pevati, pa jednostavno moram da ih ostavim otvorenim – rekla je. Uprkos decenijama dugoj karijeri na vrhu lestvica, 77-godišnja Šer je dodala da nije uvek bila zadovoljna mnogim svojim popularnim pločama.

Šer
foto: Profimedia

– Napravila sam toliko albuma, a neki od onih za koje sam mislila da su dobri, nisu bili hitovi. S druge strane, oni zbog kojih nisam bila baš uzbuđena jesu – rekla je. Inače, do kraja godine će Šer izbaciti novi album kojim je „zadovoljna“. Album pod nazivom „Christmas” snimila je s 37-godišnjim dečkom Aleksanderom “A.E.” Edvardsom.

Šer
foto: Profimedia

Podsetimo, Šer je slavu stekla u šezdesetim godinama sa svojim mentorom i prvim suprugom Sonijem Bonom, kog je upoznala kada je on imao 28, a ona samo 16 godina. Razveli su se u sedamdesetim. nakon što je ona podnela zahtev za razvod. Nakon šuškanja da je u vezi s Edvardsom, Šer je putem Instagrama potvrdila da su par. A kada je jedna korisnica Tvitera istakla njihovu veliku razliku u godinama, Šer je uzvratila komentarom: “Ljubav ne poznaje matematiku”.

Šer je još u prošlosti bila poznata po vezama s mlađim muškarcima, poput Roba Kamiletija, s kojim je izlazila u osamdesetima, kada je imala 40, a on 22 godine.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:



01:05

PET MINUTA NASTUP MI JE PUKAO GLAS Peđa Jovanović o prvom VELIKOM koncertu: Zaključao sam se WC i rekao sebi JEDNU STVAR!


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE