Radio BalkanFox

Severina objavila selfi sa zgodnim frajerom, svi na estradi ga znaju: Tepa mu lepi i ranije su ih povezivali

Severina

Severina/Foto: ATA Images

Nekadašnja srpska snajka, pevačica Severina, razvela se od bivšeg fudbalera i sina pevača Kebe, Igora Kojića.

Od tada ona nije imala partnera, barem ne javno, a mnogi se pitaju da li je neko ponovo ukrao njeno srce.

Hrvatsku bombu ranije su spajali sa producentom Filipom Miletićem, sa kojim se godinama druži i sarađuje, međutim ona je jednom prilikom istakla da je to samo čisto prijateljstvo.

Filip i ja nismo u vezi, ne hodamo. (smeh) Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji što pišu i onda, kad smo videli naslov ‘Kako dalje’, onda smo se smejali jer, ono, završili smo album i sad ćemo kao prekinuti… Međutim, naša saradnja traje 10 godina, verovatno je moj razvod to potaknuo, ali je toliko pogrešno plasirano. Uopšte me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo – rekla je Severina pre dve godine.

Severina i Filip ostali su u dobrim odnosima i nakon završenog albuma, a sada mu je putem Instagrama čestitala rođendan.

Srećan rođendan, lepi – napisala je pevačica uz njihov zajednički selfi, na kom šalje poljubac.

Podsetimo, Severina i Filip Miletić poznaju se i sarađuju dugi niz godina, a trenutno su zajedno u žiriju  Superstar šoua. Filip ima producentsku kuću, a sa Severinom je radio na nekoliko njenih hitova kao što su Brad Pitt, Italiana i Uzbuna.

Osim što rade zajedno, privatno se i druže. Nekoliko puta su bili na putovanjima, odakle su objavljivali zajedničke fotografije.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE