Radio BalkanFox

Jovana Jeremić slavi sa majkom i ćerkom


Voditeljka Jovana Jeremić noćas je proslavila 33. rođendan u krugu porodice i prijatelja u izvesnom prestoničkom restoranu. U jednom trenutku, sudeći po objavama s Instagrama, bila se i sama latila mikrofona pa zapevala za sve okupljene, a posebno svoju majku Olgu, te ćerku Leu.

Kako su se to one veselile – čeka vas u galeriji koja sledi.

Jovana je, podsetimo, imala dve torte, ali i autfita za ovu proslavu. Na žurki, pojavio se i njen nekadašnji suprug, Vojislav Milošević, s kojim je u braku i dobila naslednicu.

U razgovoru s medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, pre nego što je oduvala svećice, Jeremićeva je između ostalog istakla i kako veruje da će u ovoj novoj godini upoznati onog pravog.

– Mislim da ću pravog sresti u ovoj godini. To kažem ja, moja intuicija, ali da ne pričamo o tome, jer će ispasti da sam još i veštica. Inače, počela sam kineski da učim i rekla mi je da jako dobro učim, jer jednog dana ako se ostvari da radim intervju Si Đinpingom, volela bih da to na kineskom. Ja sam sledeća velika srpska zvezda u Kini, kinezi, spremite se – poručila je ona tada, a zašto je pored sebe imala zmiju sa jedne, a škorpiona sa druge strane, kao i ko joj je sve čestitao, te kakve poklone voli, pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE