Radio BalkanFox

Gledatelji oduševljeni ženskom ekipom ovotjedne ‘Večere za 5’

Fitofarmaceutkinja Manuela Magdić posljednja je ugostila kandidatkinje u ovotjednoj ‘Večeri za 5‘. Za svoja je jela na kraju dobila 38 bodova. 

Nakon posljednje večere je prozvana i pobjednica ovog tjedna. Drugoplasirane kandidatkinje Manuela i Melita su za pobjedu odabrale majku osmero djece Danijelu Bušić, koja se rasplakala.

– Sretna sam i nisam ovo očekivala. Potrošit ću tisuću eura tako što ću počastiti djecu i cure – kroz suze je zaključila pobjednica Danijela divan podravski tjedan.

Foto: rtl

Odličnu atmosferu, fina jela, ali i složnu ekipu komentirali su i gledatelji. S njihove su se strane nizale samo pohvale.

– Bravo cure, bilo vas je milina gledati, a pobjeda otišla u prave ruke i zaslužena je bila – poručila je gledateljica, a druga dodala:

– Jako mi je drago za gospođu Danijelu, bravo za cure na toj odluci. Fantastična ekipa Podravine, prave dame, kuharice, domaćice krasno odjevene i uređene, a nadasve jako uredne u kuhinji. Bravo za sve njih, najbolja ekipa i prekrasan tjedan za uživanje u gledanju ‘Večere za 5’.

Foto: rtl

– Prava ekipa….. Složne od prvog dana. Lijepo od njih da su ipak glasale dat pobjedu tamo gdje je najpotrebnija! Svaka vam čast, ekipa sa osjećajem i srcem – napisala je gledateljica.

– Žene kraljice, konačno sam uživala u cijelom tjednu i svaki dan se veselila da vas mogu gledati. Sve ste bile divne i sve ste prve, a super ste odlučile tko da dobije nagradu – još je jedan od komentara.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE