Radio BalkanFox

Darko Lazić nikad otvorenije o ljubavnom životu majke Branke

Darko Lazić je, u poslednje vreme, sve češće u fokusu zbog majke Branke. Otkako je ona pronašla novog partnera, Dragana Paunovića, polemiše se o tome da li on tu vezu zaista podržava, kao i mogući brak, pa je zato pred jedan nastup ipak iskoristio priliku da otkrije kako se oseća povodom činjenice da, još uvek nezvanično, ali svakako ima očuha.

„Mog oca više nema…“

Ne bih da komentarišem život svoje majke. Šta ona radi, to je njena odluka. Moja majka je zrela osoba i ono što ona hoće u životu, ja ću podržati. Mog oca više nema… Video sam da izlaze naslovi da joj branimo vezu, svadbu i slično. To bi bilo jako glupo. Ona treba da nastavi dalje – izjavio je on, prenosi „Informer“, a potom je nastavio o tome kako će stajati uz Branku sve dok je ona zadovoljna; njena sreća je, kaže, i njegova.

– Druga stvar, Dragan je čovek koji je usrećuje i pruža pažnju, ja to podržavam. Dokle god je ona zadovoljna i ja sam. Kao što je ona mene podržala u svemu, tako podržavam i ja nju. Ne mešam se u njen život. Ona je žena koja ima godina i godina, dobro zna šta hoće, a šta neće – objasnio je pevač.

Kupujem, al’ za 10 godina!

Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel

 

Lazić se, inače, oglasio i akonto kupovine nekretnine na Zlatiboru tokom prethodnog dana.

Kupujem vilu na Zlatiboru, ali za nekih 10 godina kada skupim pare za to. Da trenutno imam toliko para, ponovo bih se oženio – s osmehom je izjavio za „Alo“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE