Radio BalkanFox

Pogledajte šta novopečeni par radni u javnosti! (VIDEO)


Ljubavna afera između poznatog repera Vuka Moba i popularne pevačice Tijane Em uzdrmala je estradu. Kao bomba odjeknula je vest o njihovom tajnom romantičnom odnosu, a sada su odlučili da svetu pokažu koliko su zaljubljeni.

Mi smo ih sinoć zatekli zajedno na jednom događaju, sa kojem donosimo snimak. Tijana i Vuk su hodali držeći se za ruke i nisu se odvajali jedno od drugog i očigledno je da između njih vlada strast i ljubavne varnice, a kako je to izgledalo pogledajte na početku ovog teksta. 

Nakon što je otkrivena njihova veza, ljubavnici su odlučili da više ne kriju svoju ljubav. Svaki dan objavljuju zajedničke fotografije i video-snimke na društvenim mrežama, dokazujući da su nerazdvojni. Ova veza je zapalila internet i izazvala veliku pažnju javnosti.

Podsetimo se da je Vuk Mob nedavno potvrdio svoju ljubavnu vezu sa Tijanom Em. Ova ljubavna priča između Vuka Moba i Tijane Em je definitivno je privukla veliku pažnju i svi žele da saznaju što više detalja o njihovom odnosu i prate svaki njihov korak.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE