Radio BalkanFox

Ovako izgleda imanje od 675 kvadrata oko kog vode Ela Dvornik i njen bivši suprug

Ćerka Dina Dvornika, influenserka Ela Dvornik potvrdila je da se razvodi od 13 godina starijeg supruga Čarlsa.

Ela Dvornik

Foto: Instagram

Ela Dvornik

Mesec dana ranije, u julu ove godine, je zabeleženo u zemljišnjim knjigama da je Čarls tužio Elu za deo kuće u u Balama, čiji je ona jedini vlasnik, piše 24sata.hr.

Blic preporučuje

Kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno ukupna kvadratura je 675 metara kvadratnih. U kuću u Balama preselili su se 2021. godine.

Ela neretko na svom Instagram profilu objavi kadrove velelepnog imanja u Balama, a može se primetiti da sve odiše suvim luksuzom.

Jedan kutak kuće posvetila je i pokojnom ocu, Dinu Dvorniku.

– Da mi je neko pre pet godina rekao da ću s dvoje dece živeti pa gotovo na selu s nešto više od hiljadu komšija, kladila bih se da se to meni nikada neće dogoditi. Prvo da ću uopšte imati dete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću napokon iz stanara preći u vlasnika, i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mestu. Eto, dogodilo se i to. I već mi se nekoliko dana u glavi vrti glas moga dede Borisa – napisala je Ela na Instagramu nakon useljenja i dodala:

– Bizarna stvar koja mi se uvek mota po glavi je da sam u zadnjih pet, šest godina, otkad sam se vratila u Zagreb, više plaćala iznajmljivanje nego što sad plaćam kredit za kuću na moru.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE