Radio BalkanFox

Charles Pearce ‘počistio’ novac s računa Elle Dvornik: ‘Smiješno ga je nazvati poduzetnikom, on je kamikaza’

Nakon razvoda Elle Dvornik od Britanca Charlesa Pearcea, njezina firma Manijak i obrt Cruella su u blokadi. Kako sada doznajemo Charles je navodno ‘ispraznio’ račune firme i obrta te novac prebacio na vlastiti račun. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Obitelj uz Ellu Dvornik


|
Video: 24sata/Instagram

Charles je navodno pristupe računima imao kao zaposlenik, neovlašteno. Na sudu par navodno vodi više sporova, a jedan je upravo zbog malverzacije. Izvor blizak paru tvrdi i da je do Ellinih blokada u firmama došlo upravo zbog ‘čišćenja’ računa.

Foto: Instagram/Ella Dvornik

Ella je firmu Manijak pokrenula 2016., a tada je objasnila da se radi o prvom europskom inkubatoru koji je okupljao influencere te marketinškoj platformi za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Obrt Cruella otvorila je 2018. godine, a i on je u blokadi četvrti put ove godine. Ove godine Ella je pokrenula i novu tvrtku Alterella koja uredno posluje. 

Foto: Instagram/kerolaychaves

O slučaju je progovorio izvor blizak influencerici.

– To bi napravio svatko kad bi vidio da se opstruira nešto što je vrijednim radom napravio. Sve te firme bile su Elline, Charles je bio samo zaposlenik. On je kamikaza – rekao je i dodao da je smiješno Charlesa uopće nazivati poduzetnikom. 

Prisjetimo se, Ella je u kolovozu priznala da se razvodi od Charlesa nakon gotovo deset godina provedenih zajedno i dvoje djece. Par je zajedno živio u istarskim Balama, a Charles sada tuži Ellu upravo zbog kuće tamo.

– Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine – kratko stoji u zabilježbi.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE