Radio BalkanFox

Eli Dvornik bivši suprug pokupio sav novac sa poslovnih računa: Influenserka bankrotirala!

Ela Dvornik, Čarls Pirs

Printskrin: Instagram/charles_pearce

Britanski preduzetnik Čarls Pirs opustošio je firme bivše supruge Ele Dvornik.

Niame, njena firma je u blokadi, ali ne znog lošeg poslovanja, već zbog postupaka Čarlsa koji je sav novac prebacio na svoj privatni žiro-račun.

– To bi uradio svako kad bi video da se opstruira nešto što je vrednim radom napravio. Sve te firme bile su Eline, Čarls je bio samo zaposlen. On je kamikaza – rekao je izvor i napomenuo da je Čarls svojim akcijama uništio firmu.

Inače, influenserka je 2016. godine pokrenula firmu ‘Manijak’, a tada je objasnila da se radi o prvom evropskom inkubatoru koji je okupljao influensere te marketinšku platformu za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Firma je od početka imala jednog zaposlenog, a od 2021. godine su na njoj dva zaposlenika s platom malo većom od 1.000 evra.

„Manijak“ je, prema Fininim podacima, prošle godine imao prihod od 219.000 evra. Kapital i rezerve su iznosili 300.000 evra. Ove godine firma je tri puta bila u blokadi i izlazila iz nje, a u leto je objavljena na listi da ne daje plate, a 22. septembra je četvrti put blokirana i tako je i danas.

Obrt „Cruella“ pokrenula je 2018. godine, a i on je četvrti put ove godine u blokadi. Međutim, ove godine Ela je pokrenula novu firmu „Alterella“ koja uredno posluje, prenosi Jutarnji.hr.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE