Radio BalkanFox

Ljubav je na selu, Ivan Detković i Vesna Vuković strastveno se ljubili pa ona otkrila: ‘Godine su samo broj, s mlađima sam opuštenija’

Kandidatkinja Vesna Vuković već je gledateljima ispred malih ekrana jako dobro poznato lice. Prvo je ljubav tražila u prošloj sezoni ‘Ljubav je na selu‘, zatim je kuhala u ‘Večeri za 5’, a sada se ponovno upustila u avanturu pred kamerama. Vesna je za RTL priznala kako ljubav nije mogla pronaći na klasičan način pa zašto ne probati ovako? Trenutačno je na farmi kod Ivana Detkovića, a u posljednjoj epizodi između njih su pale i prve puse. 

Iako Vesna živi u gradu, kaže, rado bi se vratila na selo.

– Lijepo mi je, mirno, selo ima svoje čari, a grad svoje. Zasad živim u gradu, ali da bih se htjela vratiti na selo, bi svakako. Navikla sam na selo, u gradu te neke stvari nemaš – ispričala je.

Foto: RTL

Mišljenja je da je danas teško pronaći iskrenu osobu s kojom bi podijelio život. 

– Neću otkrivati detalje, ali danas je teško pronaći iskrenu osobu s kojom bi podijelio život, koja iskreno zna što bi od svojega života. Izgubila sam povjerenje i dugo mi treba da to steknem. Mrzim u vezama, brakovima, prevaru. Moje je društvo mlađe, u tom se društvu osjećam opuštenije, čak i neke razgovore mogu lakše i jednostavnije voditi nego sa starijima – objasnila je kandidatkinja showa.

Foto: rtl

Kod partnera joj je najbitnija iskrenost.

– Onda ta veza može funkcionirati. Godine su samo broj. Iskrenost i povjerenje, to je nešto što je potrebno – priznala je. 

POGLEDAJTE ŠTO NAM SAVJETUJE STELLA SCHOLAJA:




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE