Radio BalkanFox

Cecina naslednica Anastasija oštro osuđuje nasilje i rat

Cecina naslednica Anastasija oštro osuđuje nasilje i rat

S obzirom na nemila dešavanja u svetu mnoge poznate ličnosti su se putem društvenih mreža oglasile i jasno dale do znanja da se protive ratu između Izraela i Palestine.

Cecina naslednica Anastasija

Instagram

Cecina naslednica Anastasija pogođena dešavanjima u svetu

Cecina naslednica Anastasija je danas na svom Instagram profilu objavila tekst koji nimalo ne ostavlja ravnodušnim i time rekla svoje mišljenje i kakav joj je stav o ratu koji bukti između Palestine i Izraela.

Ovim rečima Anastasija Gudelj je jasno rekla da se protivi ratu, da želi mir za sve ljude, kao i da je jako pogođena ratnim dešavanjima i da bi najviše volela da to prestane.

Na svom Instagram storiju je napisala da niko ne treba da ignoriše dešavanja i da se na tu temu ne sme ćutati i ukoliko više ljudi bude delilo i pružalo podršku, samim tim postoje veće šanse da se rat zaustavi.

Naime, Anastasija je podelila jednu objavu u kojoj piše da od sada nijedna osoba više nije sigurna u Gazi, da su telefonske linije prekinute i da se ne može doći ni do jedne osobe trenutno.

Cecina naslednica Anastasija

Instagram

Pročitajte Ovu fotografiju Ceca čuva kao najveće blago – Anastasija objavila sliku iz prošlosti

” Jel moguće da se ovo dešava??? Jel moguće da pojedini ćute i prave se ludi??? Svako tvoje “žmurenje” na ovaj teror je doprinošenje istom. Što više budemo delili i izražavali podršku na društvenim mrežama imamo šanse da zaustavimo ove demone. Ne budi sebičan i slep na ovaj horor!!! Budi čovek!!” – napisala je Anastasija.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE