Radio BalkanFox

Stan Kristine Bekvalac


Dizajnerka i stilistkinja Kristina Bekvalac, sestra pevačice Nataše Bekvalac, skockala je svoj životni prostor po ugledu na velike svetske trendove. Stan u kom živi smešten je u elitnom delu grada i veruje se da je imala ozbiljnu pomoć profesionalaca dok ga je uređivala, a kako i sama važi za ženu „dobrog oka“ – tačno je znala kako da svoja „četiri zida“ na kraju i podredi nasledicima Petri i Noi

Prostorije u njenom domu raspoređene su tako da su u jednom delu kuhinja, trepezarija i dnevni boravak, piše „Story“, dok su u drugom sobe za spavanje, a sve je dekorisano u svetlim i zagasito bež, te braon nijansama.

 

 

Često, Kristina se putem društvenih mreža oglašava iz svoje kuhinje u kojoj su čak i dodaci jelima poređani tako da „ne smetaju pogledu“, što možete primetiti i sami u galeriji koja sledi. Tamo, ona redovno priprema zdrave obroke, posebno otkako je promenila način života, te se otarasila loših navika kao što su cigarete. 

Ivo Martinović, s kojim je osnovala porodicu i za kog se čak dva puta udavala, pa se razvodila, svakako je rado viđen gost u njenom vrlo prostornom, minimalističkom raju koji mnogima služi kao inspiracija za uređenje doma. 

 

 

Bela tehnika mahom je ugradna; ormariće je, navodi se zatim, birala od medijapana visokog sjaja koji se otvaraju na „tač“ i pomoću magneta, a tu je i divno „ostrvo“ oko kojeg se porodica okuplja. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE