Radio BalkanFox

Sportska novinarka Diletta Leotta pohvalila se vitkom figurom dva mjeseca nakon poroda

Jedna od poznatijih sportskih novinarki, Diletta Leotta (32) rodila je prije samo dva mjeseca, a sada je otkrila kako liniju ponovo vraća u formu. Pohvalila se vitkom figurom dok je pozirala s utezima u teretani, a objavila je i video u kojem je pokazala vježbu za stražnjicu.

Pozirala je u rozom sportskom topu i tajicama, a do izražaja je došao njezin ravni trbuh i dekolte. Osim što se želi vratiti svojoj dobroj formi, nedavno je otkrila i kako se ponovno vratila na posao.

Foto: Instagram

Na Instagramu Diletta broji više od 8,9 milijuna pratitelja, a često dobiva komplimente.

‘Koja figura’, ‘Unikatna si ljepotica’, ‘Diletta, prekrasna si’, ‘Toliko predivna žena’ – neki su od komentara koje dobiva.

Inače, ona je rodila 16. kolovoza, na svoj rođendan, a njen partner, nogometaš Loris Karius, iz Engleske je doputovao u Italiju kako bi bio uz nju.

– Danas sam se ponovno rodila kroz tebe. Dobro došla, Aria. Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti – napisala je tada.

Foto: Instagram

Podsjetimo, vezu s Lorisom je potvrdila fotografijama s dočeka Nove godine. Par je pozirao zagrljen ispred zlatno-bijelih balona, a vratar je Diletti dao poljubac u obraz. Novinarka je ranije bila u vezi s turskim glumcem Canom Yamanom.

Diletta Leotta and Loris Karius seen enjoying a holiday in Ibiza.

Foto: PRPP




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE