Radio BalkanFox

Na ovaj način možete da budete i mirni i sigurni!

OBEZBEDITE SVOJ DOM: Na ovaj način možete da budete i mirni i sigurni!

Foto: Robert Hoetink / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako se vama lično nije desilo, nije na odmet da se dodatno osigurate da u budućnosti ne dođe do provale i krađe. Obezbedite poslovni prostor ili vaš dom i budite mirni. Najbolje rešenje je uvek video nadzor!

Kamera koja će vam doneti sigurnost i olakšanje i ne mora čak da bude prava! Lažne kamere koje simulišu snimanje su garancija većeg stepena obezbeđenja i zaštite. Ova lažna kamera sa crvenom led lampicom stalno trepti, kao da snima bez prekida. Radi na 2 xAA baterije. U pakovanju dobijate šrafove i tiplove za montažu. Dimenzije kamere su 68mm x 78mm x 95mm, a po ceni od 999 rsd, možete je OVDE odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

lazna kamer
foto: Promo

Sprečite pojedine ljude da rade sve ono što ne bi želeli da rade pred kamerama, jer neće primetiti razliku između prave i lažne kamere! Ova lažna kamera je veoma laka za instaliranje, nisu potrebni kablovi i može biti postavljena bilo gde. Radi na 2 AA baterije 1.5V i ima LED lampice koje neprekidno rade ( simulacija snimanja ). Kamera je za spoljašnju i unutrašnju upotrebu i 17cm je dužine. Možete je OVDE poručiti, po ceni od 1.499 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

lazna kamer
foto: Promo

Inteligentna kamera IP WIFI HD će vas ostaviti bez teksta! Ima mogućnost pregleda na ANDROID i iOS operativnim sistemima. Povezivanje sa kamerom se vrši pomoću LAN ili WI-fi konekcije, a kameri možete pristupiti iz bilo kog mesta na svetu. Horizontalna rotacija: 355 stepeni, a vertikalna rotacija: 120 stepeni. Snima na: Micro SD (do 64GB). Audio komunikacija u dva smera (osoba koja je pored kamere može da čuje i razgovarasa vama ). Kamera sadrži detekciju pokreta, šalje poruku na mobilni telefon, ukoliko detektuje pokret. Sadrži i noćni mod, može da se montira na zid, uz pomoć nosača koji dobijate sa kamerom. OVDE je odmah poručite, po ceni od 4.999 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

lazna kamer
foto: Promo

* Celokupan asortiman sjajnih proizvoda možete pogledati OVDE.

Promo


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE