Radio BalkanFox

Devojka od silikona! Toliko je imala operacija da je umalo umrla – Bizarnostima nema, dovela je telo u stadijum da je mučno gledati (FOTO)

Kanadska influenserka Meri Magdalena po sopstvenom priznanju na plastične operacije potrošila je više od 88.000 evra.

Meri je niz operacija morala da radi u Rusiji, jer su je američki doktori odbijali. Pored intervencija na telu i licu, Magdalena je puna tetovaža, a prvu je uradila sa 21. godinom.

Volim ekstremne stvari. Mislim da ću zauvek raditi tetovaže i ići kod hirurga, pa dok ne umrem, nije me briga. Za mene ne postoji krajnja tačka – rekla je Magdalena.

Iako je pre pet godina imala zastrašujuće iskustvo, te je zbog plastične operacije umalo umrla, to je nije pokolebalo da nastavi sa daljim zahvatima.

Želela sam da imam „najdeblju vaginu na svetu“. Ja sam je dizajnirala, ali sam, nažalost, u toku operacije izgubila dosta krvi. Kad sam se oporavila od te operacije, odmah za počela da zakazujem nove – zaključila je ona.

Meri je svoje telo i lice potpuno izdeformisala. U jednom trenutku imala je grudi veće od dobro zrele lubenice, zatim joj je jedan silikon pukao pa je shvatila da je preterala i onda je malo smanjila grudi.



Udala se za brata!  Neobična svadba, "lutajućeg naroda" - Na veselje pozvan ceo grad, mladoženja imao 73 kuma (VIDEO)

Zanimljivosti

Svadbe su divan deo svake kulture, mada su običaji koji je prate najrazličitiji, pa tako je svadba mlade Šantel i Džima bila gotovo bizarna.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE