Radio BalkanFox

Stomak do zuba i prorez do kuka! Kortni izazvala reakciju miliona ljudi – Samo što se ne porodi, a nosi ovakvu haljinu (FOTO)

Kortni Kardašijan je nakon provokativnih fotografija iz kreveta, pozirala u cvetnoj haljini koja je istakla njen poveći stomak, a želela je da povodom Noći veštica liči na svoju sestru.

Dočarala je izgled svoje sestre iz 2013. godine, kada se pojavila na prvoj Met Gali na koju je bila pozvana. Tada je Kim, takođe, bila trudna i nosila je haljinu „Givenchy“, a mnogi su je poredili s bakinim kaučem i Kim je nakon toga izjavila da joj je ovaj look bio totalni promašaj.

Jedna od sestara s najpoznatijim prezimenom trebalo bi ubrzo da se porodi, a dok se to ne desi imamo priliku da je vidimo u raznim trudničkim izdanjima. Tako je u ovom izdanju za samo nekoliko sati Kortni izazvala reakciju skoro milion i po ljudi, kojima se svidela njena nova objava.

Pored trudničkog stomaka pažnju je privukao i veliki šlic koji seže sve do butine, a buduća mama je uz haljinu uklopila i sandale koje su istog dezena.

Čudan petak„, napisala je uz fotografije koje je podelila sa svojih 224 miliona pratilaca.



Dama koja ubija! Gola leđa, duboki dekolte i zaboravljene gaćice - Fatalna crnka u najseksepilnijem izdanju (FOTO)

Moda i lepota

Zgodna i preplanula Nikol Šerzinger ponovo je zablistala u provokativnoj kreaciji.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE