Radio BalkanFox

Prijovićka se oglasila nakon SPEKTAKLA u Sarajevu – Otkrila SPECIJALNOG gosta, svi su ostali u šoku

Foto: ATA images

Nije krila svoju sreću!

Nakon uspešnih koncerata i rasprodatih karata u Beogradu, pevačica Aleksandra Prijović nije krila zadovoljstvo posle prvog koncerta u sarajevskoj „Zetri“.

U obraćanju medijima posle spektakla koji je priredila tamošnjoj publici ispričala je i kako se njen naslednik Aleksandar već dovoljno opustio, toliko da ona očekuje da mališan zapeva na njenom idućem nastupu.

– Hvala vam što ste došli večeras, što me pratite i podržavate. Hvala publici. Ovo veče ću zauvek pamtiti, bilo je posebno. Publika voli to što radim i voli moje pesme, zato i dolazi. Očekujem ovde, kao što sam očekivala u Beogradu, tako očekujem i u Zagrebu, da će biti ludilo, kakvo je i bilo – priča Prijovićeva i nastavlja:

Aleksandra Prijović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Bilo je neverovatno, nezaboravno. Jako sam srećna i ponosna što sam ovo doživela, zato sam se i trudila i radila do sada... Aleksandar se baš opustio. Očekujem da će na sledećem koncertu i zapevati nešto - kazala je bila Aleksandra za Blic.

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Podsetimo, Aleksandra je rasprodala pet arena u Zagrebu, a trenutno spektakl održava pred publikom u Bosni i Hercegovini. 

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE