Radio BalkanFox

Ovako je ranije pričao Matthew Perry : Želim da me pamte kao nekoga tko je pomagao ljudima

Glumac Matthew Perry, čija je iznenadna smrt u 55. godini šokirala javnost, u jednom je od posljednjih intervjua otkrio po čemu bi volio da ga se pamti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

– Želio bih da me pamte kao nekoga tko je dobro živio, puno volio i ono najvažnije, kao nekoga tko je želio pomagati ljudima – rekao je Tomu Poweru krajem prošle godine. 

Glumac je tada promovirao svoje memoare ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’, u kojima je govorio o borbi s ovisnošću. 

– Nema puno knjiga koje su napisali ovisnici. Pogotovo ne ovisnici koje ste gledali u svojim omiljenim serijama. Zato mislim da je ovo jako važna poruka, ja sam mislio da će slava sve popraviti, ali nije. I dalje sam htio piti – rekao je u intervjuu. 

Matthew Perry

Foto: Supplied by LMK / IPA

Perryjeva priča nadahnula je mnoge sa istim borbama, koji su se od njega opraštali na društvenim mrežama. 

– Ovo je iznimno tužno. Godinama se borio s ovisnosti i inspirirao tisuće drugih koji se također bore s alkoholizmom – napisao je obožavatelj na X-u. 

Od Matthewa, koji je preminuo nakon što se utopio u vlastitom jacuzziju, opraštaju se mnogi slavni kolege. Dirljive poruke poslali su mu Maggie Wheeler, koja je glumila jednu od Chandlerovih partnerica u ‘Prijateljima’, glumica Shannen Doherty te kanadski premijer Justin Trudeau

– Kakav gubitak, svima ćeš nedostajati. Tvoje naslijeđe bit će sreća koju si nam svima donio. Sretna sam zbog svakog trenutka koji smo dijelili – napisala  je Maggie. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE