Radio BalkanFox

Nataša Bekvalac o svađama sa ćerkama

Pevačica Nataša Bekvalac majka je dve ćerke, Hane koju je dobila sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i Katje, koju je dobila u poslednjem braku sa Lukom Lazukićem. 

Između njenih naslednica je velika razlika, a Nataša je sada progovorila o starijoj ćerki koja prolazi kroz tinejdžerski period. 

ATAImages/Antonio Ahel

 

– Svaki dan njenog odrastanja je božanstven čak i oni dani koji su nam svima bili teški za nas su bili najveći rast koji se kao porodici mogao desiti. To nisu bubice, to su skandali! Svaka mama tinejdžerke znaće o čemu pričam. Nema, to je preživljavanje dan po dan. Nema recepta i nikad nije mirno. Uvek kad se smiri znam da dolazi novi talas ludila tako da moram da biti prespremna, jako zdrava i beskrajno jaka u srcu i u glavi – rekla je ona. 

Njene metode prilično se razlikuju od onih koje je praktikovala njena mama

– Moje metode su potpuno drugačije i skoro ništa osim onog lepog kućnog vaspitanja koje imamo nas tri imaju i moja deca. Potpuno je drugačije, ja sam jako nežna – kazala je Nataša.

ATAImages/ M.M.

 

Njene ćerke, iako su sestre, nemaju mnogo čega zajedničkog. 

– Potpuno su drugačije. Naravno, postoje temperament i karakter koji je sličan, ali sve ono što je falilo kod Hane uopšte nema veze sa Katjom. I roditeljstvo sa Katjom mi je donelo potpuno novu vrstu energije, ali i angažovanja koje sam dodatno morala da uradim – istakla je Bekvalčeva u emisiji „Uno, due, tre“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE