Radio BalkanFox

Poznati novi detalji o smrti Matthewa Perryja: Ljekari ga oživljavali u vodi, nisu ga prebacili u bolnicu

Poznati su novi detalji smrti slavnog glumca Matthew Perry (54) koji je iznenada preminuo u subotu u jacuzziju u svom domu u Los Angelesu.

Hitne službe poslane su u njegov dom u 16:07 sati u subotu. Liječnici su pokušali spasiti Perryja dok je još bio u jacuzziju, ali pokušaji da ga ožive bili su neuspješni te su ga proglasili mrtvim na mjestu događaja.

Također, policija je potvrdila da glumca nisu prebacivali u bolnicu. Perry nije odveden u bolnicu, a kasnije je viđen kombi mrtvozornika kako je stigao na imanje. Zvanični uzrok smrti još nije objavljen.

Perry je pronađen u svom jacuzziju i zasad nema sumnji da se radi o kriminalnom djelu. Izvori su naveli da je Perry jučer odigrao dvosatnu rundu pickleballa.

Ubrzo nakon toga, poslao je svoju pomoćnicu da obavi određene zadatke, a kada se vratila dva sata kasnije, otkrila je da Perry “ne reagira” te je pozvala hitnu.

Uz ‘Prijatelje’ je snimio brojne filmove. 1997. godine je uz Salmu Hayek glumio u ‘Fools Rush In’, a 1999. uz Brucea Willisa u ‘The whole nine yards’. Matthew je krenuo snimati i film ‘Servicing Sara’, uz Elizabeth Hurley.

klix.ba


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE